Actuele vacatures: check, beslis en reageer!

Wij zoeken jou

Wil je bij 4Infra zinvol en uitdagend aan de slag als (afstudeer)stagiair, junior adviseur of senior adviseur? Check dan de onderstaande vacatures. Triggert een vacature jou? Laat het ons weten! We zijn altijd in jou geïnteresseerd.

4Infra

Bekijk onze vacatures

Vacature senior adviseur

Vakgebied: Civiele Techniek

Opleidingsniveau: MBO of HBO

Uren: in overleg

Wat ga je doen

4Infra verwelkomt graag een nieuwe senior-adviseur. Wat ons als werkgever bijzonder maakt, is dat we talent alle ruimte geven, in een uitdagende balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Jouw talenten, competenties en expertise krijgen ruim baan. Tegelijkertijd vragen we veel zelfstandigheid, collegialiteit en een initiatiefrijke opstelling. We zijn een groeiend bedrijf, relatief klein, met een platte structuur waar je nog echt een toevoeging kunt zijn.
Lees meer

Vacature junior adviseur

Vakgebied: Civiele Techniek

Opleidingsniveau: MBO of HBO

Uren: in overleg

Wat ga je doen

4Infra verwelkomt graag een nieuwe Junior Adviseur. Wat ons als werkgever bijzonder maakt, is dat we talent alle ruimte geven, in een uitdagende balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Jouw talenten, competenties en expertise krijgen ruim baan. Tegelijkertijd vragen we veel zelfstandigheid, collegialiteit en een initiatiefrijke opstelling. We zijn een groeiend bedrijf, relatief klein, met een platte structuur waar je nog echt een toevoeging kunt zijn.
Lees meer

Stagiair

Vakgebied: Civiele Techniek

Opleidingsniveau: MBO / HBO

Uren: in overleg

Wat ga je doen

Ben jij of ken jij een student Civiele Techniek en op zoek naar een stage of afstudeerplek op gebied van spoor, stations en alles wat daar mee te maken heeft? Dan ben je bij ons op het juiste adres!
Lees meer