Zin in een nieuwe uitdaging?

4Infra vacature

Vacature Stagiair

Ben jij of ken jij een student Civiele Techniek en op zoek naar een stage of afstudeerplek op gebied van spoor, stations en alles wat daar mee te maken heeft? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Stagiair: veelzijdig met direct verantwoording
 

Veelzijdig stage lopen
4Infra is een compacte organisatie. Wij doen heel veel kleinere projecten, ook wel complex.

  • Je maakt als stagiair alle facetten mee die er maar in een project kunnen voorkomen, zowel binnen als buiten.
  • Van planfase tot en met uitvoering en oplevering. Als stagiair kun je dus overal meekijken.
  • Stagelopen bij 4Infra vormt daarmee een uitdagende periode in je nog jonge loopbaan om je competenties te doorgronden en maximaal te leren benutten.
  • Je krijgt zowel veel vrijheid als verantwoordelijkheid. Vrijheid in projecten en vrijheid in je tijdsindeling. Dat moet je wel aankunnen. Er is veel ruimte om jezelf vanuit je eigenheid te ontplooien.

 

4Infra denkt 100% mee in jouw ontwikkeling

Als stagiair ben je een korte periode bij 4Infra en willen we je zoveel mogelijk projecten laten ervaren die aansluiten bij jouw competenties. 4Infra denkt 100% mee in jouw ontwikkeling. Onze aanpak is laagdrempelig: als je ergens heel goed in bent, dan ben je hier al snel goed genoeg in om bij 4Infra te komen als stagiair.

Wat wij van jou verwachten

  • We verwachten dat je collegiaal openstaat voor werk dat vooraf wellicht niet tot in detail is omschreven, zoals een meerdaagse teken- of opnameklus.
  • Soms is er een spoedklus, die verdelen we collegiaal onder elkaar, een bijzondere dynamiek. Daar draaien stagiaires in mee.

 

Interesse? Of heb je eerst vragen?

Je bent altijd welkom. Bel gerust met je wellicht toekomstige collega Rinke van der Meer via:06 120 34 772 of mail naar: rinke.vandermeer@4infra.nl

Direct solliciteren

*
*
*
*

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Mocht u desondanks wel ongevraagd gaan acquireren, dan melden wij u bij voorbaat dat wij uw algemene voorwaarden verwerpen. Wij zin niet op zoek naar ZZP'ers en gedetacheerden.

4Infra

Meer vacatures

Vacature senior adviseur

Vakgebied: Civiele Techniek

Opleidingsniveau: MBO of HBO

Uren: in overleg

Wat ga je doen

4Infra verwelkomt graag een nieuwe senior-adviseur. Wat ons als werkgever bijzonder maakt, is dat we talent alle ruimte geven, in een uitdagende balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Jouw talenten, competenties en expertise krijgen ruim baan. Tegelijkertijd vragen we veel zelfstandigheid, collegialiteit en een initiatiefrijke opstelling. We zijn een groeiend bedrijf, relatief klein, met een platte structuur waar je nog echt een toevoeging kunt zijn.
Lees meer

Vacature junior adviseur

Vakgebied: Civiele Techniek

Opleidingsniveau: MBO of HBO

Uren: in overleg

Wat ga je doen

4Infra verwelkomt graag een nieuwe Junior Adviseur. Wat ons als werkgever bijzonder maakt, is dat we talent alle ruimte geven, in een uitdagende balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Jouw talenten, competenties en expertise krijgen ruim baan. Tegelijkertijd vragen we veel zelfstandigheid, collegialiteit en een initiatiefrijke opstelling. We zijn een groeiend bedrijf, relatief klein, met een platte structuur waar je nog echt een toevoeging kunt zijn.
Lees meer